torstai 14. elokuuta 2014

#tbt osa 3

Tämänpäiväinenkin takaisinheitto pohjautuu päiväkirjaan, tällä kertaa vuoden 2007 kalenteriin, jonka itse asiassa löysin vasta vähän aikaa sitten eikä sitä ensimmäisessä osassa täten esitelty.


2. maaliskuuta 2007
"Tehtiin ruuat, putsattiin ja purutettiin karsina, taluteltiin poneja. Tuffer pelkäs koiraa joka veti potkuria. t Reetta, Janita ja ponit"
Mukana hieno piirros koirasta ja potkurista.

3. maaliskuuta 2007
"Putsattiin karsina (ja purutettiin!). Ratsastin ponilla. Tein ruuat, siivottiin hylly. HYPPÄSIN"

4. maaliskuuta 2007
"Isi puhisti ja purutti karsinan sillä välin minä ratsastin, sen jälkeen käytiin pellolla, isi otti kuvia. Tein ruuat ja kirjotin."

Näihin isin ottamiin peltokuviin sisältyy myös yksi edelleen lempikuviini kuuluva hassusti rajattu otos, joka on blogissa ollut esillä jo useasti -ensimmäisenä tulee mieleen Koon esittelysivu sekä viime vuoden joulukalenterin luukku 15. Etsin kuitenkin loputkin kyseisen päivän kuvat käsiini, ja valikoin kymmenistä mielestäni ihanista kuvista nämä:

Oi noita aikoja! Kuskilla ei ainakaan ollut pienintä hajua istunnasta, vaan eipä se ratsukon menoa näköjään pahemmin hidastanut -kuski oli iloinen, kun poni kipitti ympäri peltoa pitkin ohjin, ja poni oli iloinen kun kuski ei pyydellyt mitään haastavaa. Tai no jos totta puhutaan, kuski oli iloinen jo ponin läsnäolosta; vaikkei hevosteluni ole aiemmin ollut näin "henkistä", ei ratsastaminen ole koskaan ollut pääprioriteettinani. Sen huomaa näitä vihkoja ja päiväkirjojakin selaillessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.