tiistai 17. helmikuuta 2015

Aamutallissa

Hurjaa, miten nopeaa päivät pidentyvät! Kohta en enää auringonnousua aamutallissa näekään. Tämän postauksen kuvat on otettu perjantaiaamuna ennen kahdeksaa varsin leudossa säässä, sekä sunnuntaina vähän yhdeksän jälkeen 26 asteen pakkasessa.


Ponille on opetettu luopuminen vuosia ja taas vuosia sitten, ehkä 2009 tai 2010. Edelleen se jaksaa moista tarjota jos tietää minulla olevan ruokaa eikä se sitä juuri sillä hetkellä saa.Nämä voittivat kyllä vuoden pienimmät jääpuikot -palkinnon.Satulasta ei muuten tule toista osaa. Tuosta nimenomaisesta ainakaan. Toista testikertaa ei nimittäin tullut sillä selvisi, että paneelit ovat viitisen senttiä liian pitkät, kun satula laitetaan oikealle paikalle = vielä taaemmas. Nyyh. Jos siis jollain sattuu olemaan ylimääräisenä maksimisaan 43-senttisillä paneeleilla varustettu joustorunkoinen (yleis)satula, kättä pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.