torstai 25. helmikuuta 2016

Kahdenkymmenen kriisi

Koo on tänään kaksikymmenvuotias. Aloittaa elämänsä kolmannen kymmenennen. Hurjaa. Kaikista hurjinta on ajatella, että tutustuin tuohon poniin sen ollessa 9,5 vuoden ikäinen. Ponin puolesta ikäkriiseily helpottaa kuitenkin omaani, tullen vuoden sitä perässä.

Ponikaan ei ole päästänyt itseään kriisittä. Siitä on todellakin kuoriutunut esiin uusia piirteitä -ja jos ei uusia, niin viimeksi puoli vuosikymmentä sitten tavattuja. Ärsyttävimpänä kaikista autojen naamioiminen sapelihammastiikereiksi. Miten monta vuotta ponin kanssa asiaa työstettiinkään, sen jälkeen eivät linja-autotkaan aiheuttaneet reaktiota. Ja nyt taas pieni Renault laukaisee pakoreaktion. Välillä. Toisinaan poni ei tunnu huomaavan metrin päästä rämisten ohittavaa pakettiautoa ollenkaan. Mutta Kookin on kuten laadukkaiden viinien kerrotaan olevan -paranee vanhetessaan, eikä sen kanssa ole viime aikoina tylsiä hetkiä tullut.


Hyvää syntymäpäivää maailman paras poni, ystävä, terapeutti sekä halikaveri! ♥

Jessille suurkiitokset kuvan kaunistamisesta!

4 kommenttia:

 1. Onnea parikymppiselle Koolle! Ja hauska kuva. :)

  VastaaPoista
 2. onnea Koo!! ♡ prinsessamaisuus pukee ruunaa erittäin kauniisti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon ihan samaa mieltä!! pitää päästää poni emoilusta ja antaa sen prinsessoida. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.