perjantai 24. kesäkuuta 2016

Negative Nancy

Poni niin menossa mukana että melkein pysyy silmät auki!

Keskiviikkona Kaisa kurvaili Porvooseen vähentämään ylimääräisten loimien kasaani, sekä kuvailemaan Koota. Koo oli jopa Kooksi harvinaisen puolikuollut parikymppinen ruunalaama, joka lähinnä mökötti korvat joka ilmansuuntaan kun pyysimme sitä tuijottamaan kiltisti kohti linssiä, ja raahautui narunmitalla perässä kuvausmaisemaa vaihdellessa. Kaisa onnistui kuitenkin olemaan skarppina ja ikuistamaan ne pienet hetket kun Youtuben hevosaasiäännähdykset tai naapurin laiduntavat hevoseläimet jaksoivat ponia kiinnostaa, joten jos ruuna tuossa hetken päästä tulee vastaan katkenneella kintulla, tuli siitä vallan loistavia viimeisiä kuvia!


Tässä ponia taidettiin kivittää, josta moinen kauhistus.Näissä ponille riitti. Seisominen, korvien höröstäminen, ötökät, elämä.


And here I am ready to beat the shit out of this horse llama.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, koittakaa pysyä vedenpinnan yläpuolella ja kaukana ratista ellette omista koko viikonloppua vain siihen. Minä lähden nyt ratsastukselle. Kolmannen kerran tälle viikolle. Huhhuh.

2 kommenttia:

  1. Jestas kun on upea poni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa kyllä onnistui tallentamaan ponin harvinaisen edustavana. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.