keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Ponikulut 1/12

Vuoden kulut listaan edelleen erilliselle sivulleen, mutta ajattelin tehdä näin kuukauden vaihteessa aina oman postauksensa joka kuukauden menoille ja ehkä avata (itselleni) hankintojen tarpeellisuutta tai muuta.


- tallivuokra 250€
- Racing Greenline 2x 25kg 37,40€
- CRW Jango ratsastushousut 59,90€
- Cavallo ELB bootsit koko 2 100€
- riimunvarsi 3,50€
- Cavallo säärystimet S 13,90€
- Cavallo säärystimet M 13,90€
- Cavallo geelipohjalliset 13,90€
- Cavallo Sport bootsit koko 1 168€
- BestGrip nastat 40kpl 45€
= 705,50€

Greenlinea meidän laumasta syö kaikki, joten ostelemme kukin vuorollaan aina pari säkkiä. Koo söi tähän saakka eniten, 1,5 litraa päivässä, mutta nyt senkin annos on tiputettu litraan, jonka verran Siina ja Mailikin syö. Hööksin alennusmyyntien alettua kurvasimme ensimmäisinä päivinä Vantaalle, josta mukaan tarttui ihan oikeastikin tarpeelliset ratsastushousut -minulla oli vain yhdet, nekin hyvin kuluneet sekä ikitahroilla ja polvipusseilla varustettuna. Siirryin suoraan 90-luvulta "mokka"kokopaikoista ja tarranauhalahkeista grippeihin ja tuollaisiin joustonilkkoihin. Housut tuntuivat sovittaessa varsin hyvältä jalkaan, mutta vallinneiden olosuhteiden vuoksi en ole päässyt testaamaan käytössä.


Seuraavan kerran kurvasimme Hööksiin viime viikonloppuna, jolloin mukaan lähti puuvillanaru nyt käyttöön otetun Bucasin riimuun sopivana eli punaisena, sekä tossut, niihin säärystimiä ja pohjallisia. Nämä olisi saanut huomattavasti edullisemmin aikalailla mistä vaan, mutta ajattelin saavani lenkkarit about heti käyttöön. No en saanut. Niin, ja tuo halvempi bootsipari oli tosiaan "käytettynä" eli pariin jalkaan sovitettuna Minkalta.

Näistä toivottavasti lisää myöhemmin...

Maanantaina kurvasin Motonetiin hakemaan nastoja, joita yritin koulusta päästyäni ruuvailla Leathermanilla pohjiin. No ei mennyt, lähellekään. Tossut ja nastat lähtivät siis porakoneellisen miehen luo, vaan sieltä tuli tuomioksi, että nastat on suunniteltu pehmeämpiin kohteisiin, siis auton renkaisiin tai vastaaviin, eivätkä ne poraudu tossun pohjaan. Jaaha selevä. Tämä oli siis aikalailla hyvinkin hutiostos ellei näitä nyt saada jollain tungettua bootseihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.